Tapahtuman oletuskuva

KiertoKasvu-hankkeen benchmarking-matka pääkaupunkiseudulle 3.–4.6.2024

3.6.2024 08:00

Pääkaupunkiseutu

Tervetuloa mukaan KiertoKasvu-hankkeen benchmarking-matkalle pääkaupunkiseudulle 3.–4.6.2024!

Lähde kanssamme tutustumaan uusimpaan jätteenlajitteluteknologiaan, uusiomateriaalipalveluihin ja kiertotalousyhteisöihin pääkaupunkiseudulla. Matkaan sisältyy myös näyttelykierros Fazerin vierailukeskuksessa!

Yhtenä vierailukohteenamme on Kuljetusringin moderni Hyötyrinki kierrätyslaitos, jossa osan jätteiden lajittelusta hoitaa tekoälyllä varustettu robottilinjasto. Tämän lisäksi tutustumme Vantaan Uusiolassa Rudus Kierrätyksen luontovaikutuksia pienentäviin uusiotuotepalveluihin, joihin kuuluvat betoni- ja tiilijätteen, puhtaan maa-aineksen ja lentotuhkan vastaanotto ja kierrätys. Kiertotalousyhteisön toimintaan pääsemme tutustumaan Uudenmaan kiertotalouslaakson vieraana. Kiertotalouslaakso on eri alojen asiantuntijoiden, yritysten, kuntien ja organisaatioiden yhteisö, jossa kehitetään ratkaisuja, jaetaan parhaita käytäntöjä, tuetaan kiertotalousajattelun viemistä organisaatioiden prosesseihin sekä pilottien käynnistämistä. Lisäksi kuulemme alueellisesta maamassakoordinoinnista ja  kierrätysmateriaaleihin linkittyvän liiketoiminnan edistämisestä Helsingin kaupungissa. Vierailut päättyvät makeasti näyttelykierrokseen Fazer Experience Vierailukeskuksella, jossa saamme tutustua myös vastuullisuuden ja innovaation teemoihin.

Huom! Ohjelma täydentyy vierailukohteiden varmistuessa!

KiertoKasvu-hanke tarjoaa osallistujille yhteiskyydin linja-autolla koko matkan ajan. Vierailut ovat maksuttomia. Majoittuminen ja ruokailut ovat omakustanteisia. KiertoKasvu-hanke hoitaa majoitusvarauksen koko seurueelle. Majoitus 1 hlö:n huoneissa, hinta max. 160€/yö. Kukin osallistuja maksaa majoituksensa yöpymisen yhteydessä.

Matkalle lähdemme Kuopiosta maanantaina 3.6. klo 8. Paluu on tiistaina 4.6. alustavasti noin klo 20.30. Kyytiin pääsee myös matkan varrelta Varkaudesta.

 

Alla olevista linkeistä pääset tutustumaan vierailukohteisiin:

 

Hyötyrinki kierrätyslaitos

Rudus Kierrätys

Uusiola

Kiertotalouslaakso

Fazer Experience Vierailukeskus

 

Lisätietoja matkasta;

Mari Haikonen / Savonia-AMK

puh. 044 785 5645

mari.haikonen@savonia.fi

 

Tervetuloa mukaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   3.6.2024 08:00
Päättyy:   4.6.2024 20:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pääkaupunkiseutu

Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet