Tapahtuman oletuskuva

Digitaalinen markkinointi, mitä yrityksen pitäisi tietää?

18.5.2021

Verkkototeutus

Digitaalinen markkinointi on nykyisin yksi yrityksen tehokkaimmista ja tuloksekkaimmista tavoista tehdä markkinointia edullisesti.

Kohderyhmä
Koulutus on tarkoitettu markkinointivastaaville ja kaikille markkinoinnista kiinnostuneille henkilöille.

Ajankohta ja laajuus      
Toukokuu 2021: kaksi iltapäivää (2x2h), 18.5 klo 16-18 ja 19.5 klo16-18

Paikka        
Verkkototeutus/Zoom-etäyhteys. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, nettiyhteyden ja äänentoistolaitteet (kuulokkeet/kaiuttimet tms.)

Tavoitteet     
Digitaalisen markkinoinnin koulutuksessa saat kokonaisvaltaisen näkemyksen, mistä osa-alueista koostuu nykyaikainen digitaalinen markkinointi.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, millä tavalla verkkosivuston asiakaspolku ja hakukonenäkyvyys kulkee käsikädessä digimarkkinoinnin toimenpiteiden kanssa.

Sisältö           
Ensimmäisessä tapaamisessa keskitymme tutkimaan eri näkökulmista yrityksen verkkosivuja, sillä ne ovat kaiken digitaalisen mainonnan perusta. Tutustumme palvelumuotoilun näkökulmasta asiakaspolun rakentamiseen verkkosivuilla ja kuinka erilaista dataa hyödynnetään siinä. Lisäksi tutustumme mm. verkkosivujen hakukoneoptimointiin ja kuinka tulkitaan Google Analyticsin tietoja.

Toisessa tapaamisessa keskitymme digitaalisen markkinoinnin monialaisiin toimenpiteisiin markkinointikampanjoiden ja sisällöntuotannon näkökulmasta.

Hinta
40 €+ alv 24% /osallistujaa

Kouluttaja    
Tiina Kuiri, varatoimitusjohtaja e-Sollertis, sivutoiminen markkinoinninopettaja, Savonia.

Tiina Kuiri on markkinoinnin ja myynnin asiantuntija. Hän on e-Sollertis Oy:n varatoimitusjohtaja, ja on ollut mukana perustamassa Diginaiset-brändiä.

”Erikoisosaamistani on yritystoiminnan muokkaaminen digitaaliselle aikakaudelle”. Tarkkaan valitut kohderyhmät ja hyvin suunnitellut toimenpiteet takaavat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Työurallani minulla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja kouluttamisesta. Työssäni Sollertiksen Diginaisten tiimissä autan asiakkaitamme myynnin ja diginäkyvyyden kasvattamisessa. Työni ohessa opetan myös Savonian ammattikorkeakoululla digitaalista myyntiä ja markkinointia.”

Ilmoittautuminen
4.5.2021 mennessä. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä laskutetaan koko koulutuksen hinta. Sairastapauksessa laskutettuja eriä ei palauteta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjes­tyksessä.

Koulutus toteutetaan, jos on riittävä määrä osallistujia, tieto toteutuksesta sähköpostitse kaksi viikkoa ennen koulutusta.  

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 4.5.2021 23:59
40,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

18.5.2021

Päättyy:  

19.5.2021

Tapahtumapaikka

Verkkototeutus


Lisätiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

puh. 044 785 6420

www.savonia.fi/taydennys