digitaalinen markkinointi

Digitaalinen markkinointi, mitä yrityksen pitäisi tietää? -jatkokoulutus

26.10.2021 16:00

Verkkototeutus

Digitaalinen markkinointi on nykyisin yksi yrityksen tehokkaimmista ja tuloksekkaimmista tavoista tehdä markkinointia edullisesti. Google tarjoaa maksuttomia työkaluja, joita on hyvä hyödyntää oman yrityksen markkinoinnissa ja sen analysoinnissa.

Kohderyhmä
Koulutus on suunnattu markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja tapahtumien parissa työskenteleville ja kaikille digitaalisen markkinoinnin hyödyntämisestä kiinnostuneille.

Ajankohta ja laajuus      
Kaksi iltapäivää (2x2h):
26.10.2021 klo 16-18 
27.10.2021 klo 16-18

Paikka        
Verkkototeutus/Zoom-etäyhteys. Osallistumista varten tarvitset tietokoneen, nettiyhteyden ja äänentoistolaitteet (kuulokkeet/kaiuttimet tms.)

Tavoitteet 
Digitaalisen markkinoinnin jatkokoulutuksessa saat kokonaisvaltaisen näkemyksen mistä osa-alueista koostuu nykyaikainen digitaalinen markkinointi hyödyntäen Googlen tarjoamia työkaluja.

Koulutuksen jälkeen ymmärrät, millä tavalla voit hyödyntää Googlen tarjoamia työkaluja parantaaksesi yrityksesi/tuotteesi löydettävyyttä/näkyvyyttä verkossa.

Sisältö   
Ensimmäisessä tapaamisessa keskitymme tutustumaan Googlen maksuttomiin työkaluihin, joiden avulla voidaan parantaa yrityksen/tuotteen näkyvyyttä verkossa. Tutustumme käytännönläheisesti esimerkkien avulla työkaluihin, ja millä tavalla niitä voidaan hyödyntää näkyvyyden parantamisessa.

Toisessa tapaamisessa keskitymme Google Adsin hyödyntämiseen yrityksen markkinoinnissa. Tapaamisessa tutustumme Google Adsin käyttöönottamiseen ja siihen millaisia kampanjoita alustalla voidaan tehdä.

Hinta
70 €+ alv 24% /osallistuja

Kouluttaja    
Tiina Kuiri, varatoimitusjohtaja e-Sollertis, sivutoiminen markkinoinninopettaja, Savonia.

Tiina Kuiri on markkinoinnin ja myynnin asiantuntija. Hän on e-Sollertis Oy:n varatoimitusjohtaja, ja on ollut mukana perustamassa Diginaiset-brändiä.

”Erikoisosaamistani on yritystoiminnan muokkaaminen digitaaliselle aikakaudelle. Tarkkaan valitut kohderyhmät ja hyvin suunnitellut toimenpiteet takaavat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Työurallani minulla on pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin johtamisesta ja kouluttamisesta. Työssäni Sollertiksen Diginaisten tiimissä autan asiakkaitamme myynnin ja diginäkyvyyden kasvattamisessa."

Ilmoittautuminen
5.10.2021 mennessä.

Lisätietoja
Savonia-ammattikorkeakoulu
puh. 044 785 6089
taydennyskoulutus@savonia.fi

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 5.10.2021 23:59
70,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

26.10.2021 16:00

Päättyy:  

27.10.2021 18:00

Tapahtumapaikka

Verkkototeutus


Lisätiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

puh. 044 785 6420

taydennyskoulutus@savonia.fi

www.savonia.fi/taydennys

Tutustu myös Digitaalisen markkinoinnin perusteet-koulutukseen!

Koulutusajankohta 28.-29.9.2021

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan