Tapahtuman oletuskuva

Tekoäly visuaalisten sisältöjen luomisessa

Perjantaina 28.4.2023 klo 9-12 
Livevalmennus

Valmennuksen tavoitteena on tekoälyn perusteiden kautta oivalluttaa ja oppia konkreettisten esimerkkien avulla, kuinka tekoälyä voidaan käyttää apuna visuaalisten materiaalien suunnittelussa. Valmennuksessa hyödynnetään muutamia eri tekoäly alustoja, joka luo hyvän pohjan myös muiden tekoälyä hyödyntävien ohjelmien ymmärtämisessä. Työpajaan osallistuvat pääsevät luomaan omaa materiaalia valmennuksen aikana, tarvitset vain Google-tunnukset! Työpajassa käytettävä alusta toimii selaimessa, joten voit osallistua myös pelkällä älypuhelimella, mutta suosittelemme kannettavaa tietokonetta.

Valmentajana toimii Joonas Nieminen, joka on toiminut media-alalla reilut 15-vuotta, yrittäjänä vuodesta 2016 lähtien. Pääpainona on aina ollut videotuotannot, mutta tämän lisäksi myös valokuvaus ja grafiikka-animaatio palvelut. Kouluttajana Joonas Niemisellä on kokemusta työpajojen pitämisestä
työnhakijoille, matalan kynnyksen sisällöntuotannosta yrittäjille, kouluttanut isojen pörssiyhtiöiden markkinointitiimeja oman kuvauskaluston käytössä ja  toiminut myös videotuotannon opettajan sijaisena IngmanEDU ammattiopistossa. Joonas Nieminen on luonut myös ilmaista koulutussisältöä YouTube-videoalustalle. 

Valmennukseen ja työpajaan mahtuu livenä maksimissaan 20 osallistujaa. Vuorovaikutus työpajan aikana edellyttää liveosallistumista. 

Etäosallistujilla mahdollisuus seurata valmennusta. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   28.4.2023 09:00
Päättyy:   28.4.2023 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Savonia-ammattikorkeakoulu

Mikrokatu 1
70210 Kuopio

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Savonia-amk

0447855835

terhi.rissanen@savonia.fi