Savonian kesäopintojaksolle ilmoittautuminen
Ilmoittautumisaika: 15.3. - 30.4.2021
Koodi |
4 CO21KESMMA300 |
Nimi |
Alkoholijuomien perusteet |
Nimi englanniksi |
Introduction to world of wines, beers and spirits |
Laajuus |
5 op |
Osaamistavoitteet |
Opintojakso antaa perustiedot viinien ja alkoholijuomien eri tyyleistä. Kokonaisuudessa perehdytään viinien valmistuksen vaiheisiin, rypälelajikkeisiin ja niiden ominaispiirteisiin sekä keskeisiin viinialueisiin. Opiskelija oppii myös perustietoja väkeviin alkoholijuomiin, oluiden ja siidereiden eri tyyleihin, valmistukseen ja tarjoiluun liittyen. Opintojakso soveltuu kaikille aloille. |
Keskeiset sisällöt |
- Yleistä alkoholijuomista ja historiasta |
Suoritustavat |
verkko-opintojaksolle osallistuminen, itsenäinen opiskelu, verkkotehtävien suorittaminen annettujen kriteereiden mukaisesti, verkkotentin suorittaminen hyväksytysti |
Toteutustavat |
100 % verkkokurssi (Moodle) |
Arviointiasteikko |
Hyväksytty (S) - Hylätty (0) |
Materiaali |
Moodlen verkkomateriaali. Muu kirjallisuus ja materiaali ilmoitetaan opintojakson alussa. |
Edeltävät opinnot |
Ei vaadittavia edeltäviä opintoja |
Yhteyshenkilö |
Vornanen Tanja, tanja.vornanen@savonia.fi |