Opiskelua Savoniassa

Polkuopinnot kevät 2022: Sairaanhoitaja (AMK), monimuotototeutus Kuopio, 60 op

10.1.2022 08:00

Microkadun kampus

Sairaanhoitajan polkuopinnot on tarkoitettu terveysalasta kiinnostuneille, joiden tavoitteena on opiskella sairaanhoitajan (AMK) -tutkinto.

Sairaanhoitajan tutkinnon suoritettuasi olet osaava ja ammattitaitoinen hoitotyön asiantuntija. Sinulla on laaja-alainen hoitotyön tuntemus ja hallitset hoitotyössä tarvittavat käsitteet, menetelmät sekä tiedot, joiden avulla pystyt kriittisesti arvioimaan ja tekemään päätöksiä muuttuvissa ja ennakoimattomissa hoitotyön tilanteissa. Valmistuttuasi sinulla on hyvä tietoperusta ja taidot hoitaa potilaita sekä kykyä soveltaa tietojasi erilaisissa tilanteissa ja toimintaympäristöissä. 

Koulutuksen aikana opit johtamaan ammatillista työskentelyä tai hankkeita ja työskentelemään hoitotyön asiantuntijatehtävissä. Opit arvioimaan oman osaamisesi lisäksi myös yksittäisten henkilöiden ja ryhmien osaamista ja kehittämistä. Opit soveltamaan, arvioimaan hoitotyön osaamistasi erilaisissa hoitotyön tilanteissa, kykenet työn koordinointiin ja itsenäiseen työskentelyyn hoitotyön asiantuntijana kotimaassa ja ulkomailla. Sairaanhoitajana sinulla on valmius jatkuvaan oppimiseen, osaat viestiä kirjallisesti ja suullisesti sekä hoitotyön asiantuntijoille että alan ulkopuoliselle yleisölle, kykenet kansainväliseen viestintään ja vuorovaikutukseen ruotsin ja englannin kielellä.

Tavoitteet
Avoimen ammattikorkeakoulun polkuopintojen tavoitteena on suorittaa tutkinto-ohjelman opintoja vähintään 60 opintopistettä. Sen jälkeen voit joustavasti hakea tutkinto-opiskeluoikeutta ja jatkaa opintoja samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijana. 

Sisältö
Polkuopinnot koostuvat tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmasta, pääsääntöisesti ensimmäisen vuoden opinnoista. Opinnot suoritetaan tutkinto-opiskelijaryhmän mukana. Tutustu tutkinto-ohjelmaan, opetussuunnitelmaan ja opintojaksokuvauksiin.

Huom! Jos sinulla on aiemmin hankittua tutkinto-ohjelmaan soveltuvaa osaamista, hyväksiluettuja opintoja ei lasketa polkuopintojen 60 op:n kertymään. Aiemmin hankittu, soveltuva osaaminen huomioidaan tutkinto-opiskelussa. Polkuopintojen opiskeluoikeusaika on kalenterivuosi 10.1.2022 – 10.1.2023.

Toteutus
Opiskelu alkaa maanantaina 10.1.2022 klo 8.00 kokoontumisella A-osan aulassa osoitteessa Savonian Microkadun kampus (Microkatu 1) Kuopio. Opinnot toteutetaan monipuolisena päiväopiskeluna, jossa ryhmä-, itsenäinen ja verkkoympäristössä opiskelu, käytännön työ sekä kehittämistehtävät muodostavat kokonaisuuden. Opinnoissa hyödynnetään monipuolisesti sähköisiä aineistoja, palveluja ja oppimisympäristöjä, joten opiskelijalla on oltava oma kannettava tietokone. Polkuopiskelu vaatii tavoitteellista otetta. Opiskelija sitoutuu päätoimiseen opiskeluun, opintojen tavoitteisiin ja opiskelun aikatauluihin. Osa opiskelusta on ajasta ja paikasta riippumatonta.

Kevään 2022 alustavat lähiopetusviikot ovat 2, 4, 6, 14, 18 ja 20. Lähiviikoilla opetusta on maanantaista perjantaihin. Viikolla 3 on lähihoitajien lääkehoidon perusteiden näyttökoe ma – ti.

Opintomaksu
Vuosimaksu on 350 € ja se antaa 12 kuukauden avoimen amk:n opiskeluoikeuden. Lisäksi joissakin opintojaksoissa voi olla kortti-, materiaali- tai harjoittelukustannuksia (ks. opintomaksut).
Opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu perustuu Valtioneuvoston asetukseen 30.12.2014/1440.

Polkuopintojen aikaiset tuet
Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa ei oikeuta opintotukeen eikä opintososiaalisiin etuuksiin. Jos olet työtön työnhakija, neuvottele opinnoista TE-toimiston kanssa ennen ilmoittautumista opintoihin. Työssäolevien on mahdollista saada Työllisyysrahaston aikuisopintorahaa opintovapaan ajaksi, jos muut edellytykset täyttyvät.

Ilmoittautuminen ja peruutusehdot
Sitovat ilmoittautumise 8.-9.12.2021. Ilmoittautuminen alkaa 8.12. klo 9.00 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Katso tietosuojaselosteesta, miten ja mihin ilmoittautumislomakkeella antamiasi tietoja käytetään.

  • Ilmoittautuminen avoimen ammattikorkeakoulun opintoihin on aina sitova. Ilmoittautuja hyväksyy peruutusehdot ilmoittautuessaan. 
  • Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijalle myönnetään ajallisesti ja sisällöllisesti rajattu opiskeluoikeus. Opiskeluoikeutta ei voi vaihtaa muihin opintoihin tai siirtää seuraavalle lukuvuodelle. 
  • Jos perut tai keskeytät opinnot, maksua ei palauteta. Maksu palautetaan vain siinä tapauksessa, että Savonia-ammattikorkeakoulu peruu koulutuksen tai terveydentilasi estää osallistumisen opintoihin (lääkärintodistus esitettävä).

Lisätietoja

Savonia-ammattikorkeakoulu varaa oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

 

Tervetuloa Savoniaan!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen polkuopintoihin

Ilmoittautuminen ei ole saatavilla tällä hetkellä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle.
Ilmoittautuminen päättyy 9.12.2021 23:59
350,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

10.1.2022 08:00

Päättyy:  

31.12.2022

Tapahtumapaikka

Microkadun kampus

Microkatu 1
70210 Kuopio

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

avoinamk@savonia.fi