Opiskelija istuu traktorin sivulla.

Agrologin tutkinto-ohjelman yksittäiset opinnot

30.8.2021

Iisalmi

Agrologi-opintojen tavoitteena on, että opit tuottamaan ruokaa ja luonnonvara-alan palveluita vastuullisesti ja kestävästi. Sinulle muodostuu opintojen aikana vahva ammatti-identiteetti, sekä halua ja osaamista työskennellä suomalaisen maaseudun hyväksi. Opintojen aikana teet työelämälähtöisiä tehtäviä yhdessä asiantuntijoiden kanssa aidossa työympäristössä kotimaassa tai ulkomailla. Agrologiopetus ja maatalouden kehitystyö kulkevat käsi kädessä. Opiskelijat osallistuvat hanketyöhön opintojensa aikana ja kehityshankkeissa saatu tieto ja uudet innovaatiot siirtyvät opetuksen välityksellä käytäntöön. Tiivis koulutuksen ja kehitystoiminnan yhteistyö valmentaa opiskelijoita työelämään. 

Näiden opintojen tavoitteena on suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tai opintokokonaisuuksia agrologin tutkinto-ohjelmasta. Tutustu huolellisesti opetussuunnitelmaan ennen ilmoittautumistasi.
Opinnot suunnitellaan mahdollisuuksien mukaan taustasi, oppimistarpeittesi ja -tavoitteittesi mukaisesti. Opinnot suoritetaan tutkintoryhmien mukana, joten opiskelu on mahdollista, mikäli ryhmissä on tilaa. 

Kohderyhmät
Opiskelijaksi voivat ilmoittautua
- alalla työskentelevät tai alan työtehtäviin palaavat, jotka haluavat päivittää osaamistaan, täydentää ammattitaitoaan tai hankkia lisäosaamista
- alan 
opistoasteen tai korkea-asteen tutkinnon suorittaneet, jotka haluavat päivittää tutkintonsa amk-tasoiseksi
- alan opiskeluoikeuden uudelleen myöntämistä hakevat, joilla ei ole riittävästi opintopisteitä. Katso opiskeluoikeuden uudelleen myöntämisen kriteerit täältä.
HUOM! Polkuopinnoilla on oma tarjontansa, niihin ei voi ilmoittautua tässä. 

Opintojen suunnittelu
Listaa ilmoittautumislomakkeelle opintojaksot, jotka haluat suorittaa tai jos olet jo tehnyt opintosuunnitelman (hops) opinto-ohjaajan kanssa, niin liitä se ilmoittautumislomakkeelle pdf-muodossa ja laita lisätietoja kohtaan opinto-ohjaajan nimi. 
Jos tarvitset ohjausta opintosuunnitelman laadintaan, sovi ohjausaika opinto-ohjaajan kanssa. Opinto-ohjaajat ovat lomalla 8.8. asti.

Toteutus
Opinnot voivat olla joko päivä- tai monimuotototeutuksena suoritettavia. Opiskelijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sitoutumista opintoihin ja opetuksen aikatauluihin.
Opinnoissa hyödynnetään monipuolisesti sähköisiä aineistoja, palveluja ja oppimisympäristöjä, joten opiskelijalla on oltava käytössään kannettava tietokone ja internet-yhteys. 

Opintomaksut
Savonia haluaa tukea suomalaisten osaamisen kasvattamista koronakriisin aikana ja tarjoaa avoimen ammattikorkeakoulun opinnot maksuttomana 31.12.2021 asti. Maksuttomuus ei koske polkuopintoja eikä anniskelupasseja. Joissakin opinnoissa voi olla kortti- tai materiaalimaksuja. Niistä ilmoitetaan opintojen yhteydessä.

Opintojen aikaiset tuet
Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa ei oikeuta opintotukeen eikä opintososiaalisiin etuuksiin. Jos olet työtön työnhakija, neuvottele opinnoista TE-toimiston kanssa ennen ilmoittautumista opintoihin. Työssäolevien on mahdollista saada Työllisyysrahaston aikuisopintorahaa opintovapaan ajaksi, jos muut edellytykset täyttyvät.

Ilmoittautuminen ja peruminen
Ilmoittautuminen avoimen ammattikorkeakouluopintoihin on aina sitova. Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijalle myönnetään ajallisesti ja sisällöllisesti rajattu opiskeluoikeus. Opiskeluoikeutta ei voi vaihtaa muihin opintoihin tai siirtää seuraavalle lukuvuodelle. Lähetämme ohjeet ja vahvistamme opiskeluoikeutesi noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Jos opiskelusuunnitelmasi muuttuvat, peru ilmoittautumisesi mahdollisimman pian sähköpostitse avoinamk@savonia.fi. 
Katso tietosuojaselosteesta, miten ja mihin ilmoittautumislomakkeella antamiasi tietoja käytetään.

Lisätiedot
Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä avoinamk@savonia.fi

Savonia ammattikorkeakoulu pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Tervetuloa Savoniaan!

 

 

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2021

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

30.8.2021

Päättyy:  

5.6.2022

Tapahtumapaikka

Iisalmi

Haukisaarentie 2
74130 Iisalmi

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

avoinamk@savonia.fi