Tapahtuman oletuskuva

Luova REAKTIO! Uutta arvoa luovat verkostot

24.2.2022

Savonia-ammattikorkeakoulu

Luova REAKTIO! -hanke on reaktio luovien alojen sekä matkailu- ja tapahtumatoimialojen yhteistoiminnan vahvistamiseksi. Hankkeen toimenpiteillä lisätään digitaalisuuden yhdistämistä moderniin tapahtumatuotantoon sekä kehitetään luovien alojen digitaalista liiketoimintaosaamista ja toimimista palveluverkostoissa.

Hankkeen kohderyhmänä ovat tapahtumia järjestävät tahot sekä ne jotka haluavat kehittää digitaalista liiketoimintaansa ja tulevaisuuteen varautumistaan.

Mitä Luova REAKTIO! -hanke tarjoaa yrityksille ja yhteisöille?

Yritysten ja yhteisöjen osaamista ja yhteistoimintaa kehitetään teemallisten valmennusten, yhteiskehittämisen ja toisilta oppimisen avulla. Digitaalisen liiketoiminnan sekä  hybriditapahtumaosaamisen täsmävalmennukset hankkeen osallistujille alkavat 24.2. ja jatkuvat toukokuulle 2022. Lisätietoa valmennuksista ja aikatauluista: https://luova.savonia.fi/hankkeet/luova-reaktio/luova-reaktio-valmennukset/

Lisäksi vuoden 2022-2023 aikana järjestetään 2-3 aihekokonaisuutta, joissa keskitytään tulevaisuustaitoihin, yhteiskehittämisen ja muotoilun menetelmiin sekä toimijoiden vihreään siirtymään liittyviin sisältöihin.

Hankkeessa järjestetään 1-3 benchmarking matkaa kotimaassa, joissa tutustutaan muiden alueiden menestystarinoihin. Benchmarking on tärkeä osa yhdessä oppimista ja avoin kaikille hankkeeseen osallistuville.

Kustannukset osallistujalle

Hankkeeseen osallistuvilta yrityksiltä ja yhteisöiltä veloitetaan osallistumismaksu yrityksen tai yhteisön henkilömäärän mukaan. Osallistumismaksu sisältää kaikki hankeen järjestämät valmennukset, tapahtumat sekä benchmarking matkojen yhteiskuljetukset.

Osallistumismaksu koko hankkeen ajalta (2022- 05/2023)

Mikroyritykset ja - yhdistykset (alle 10hlö)
150,00 EUR

PK-yritykset ja -yhdistykset (yli 10 hlö)
750,00 EUR

Kuntatoimijat
1500,00 EUR

Työttömät työnhakijat
Maksuton

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

24.2.2022

Päättyy:  

31.3.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Savonia-ammattikorkeakoulu

70100 KUOPIO

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Terhi Rissanen

0447855835

terhi.rissanen@savonia.fi