Opiskelija ohjaa robottia kaukosäätimellä.

Tekniikan tutkinto-ohjelmien yksittäiset opinnot

30.8.2021 00:00

Iisalmi, Kuopio, Varkaus

Näiden opintojen tavoitteena on suorittaa yksittäisiä opintojaksoja tai opintokokonaisuuksia valintasi mukaisesta tekniikan tutkinto-ohjelmasta. Tutustu huolellisesti tekniikan opetussuunnitelmiin ennen ilmoittautumistasi.
Opinnot suunnitellaan mahdollisuuksien mukaan taustasi, oppimistarpeittesi ja -tavoitteittesi mukaisesti. Opinnot suoritetaan tutkintoryhmien mukana, joten opiskelu on mahdollista, mikäli ryhmissä on tilaa. 
Opiskelupaikat ovat pääosin Microkadun kampuksella Kuopiossa. Konetekniikka on tarjolla myös Iisalmen kampuksella, mutta energiatekniikka on vain Varkauden kampuksella. 

Kohderyhmät
Opiskelijaksi voivat ilmoittautua

HUOM! Polkuopinnoilla on oma tarjontansa, niihin ei voi ilmoittautua tässä. 

Opiskelusuunnitelma
Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma laaditaan ensisijaisesti opintojen ohjaajan kanssa, mikäli tavoitteenasi on tutkinto.
Voit sopia jo ennen ilmoittautumista ohjausajan opinto-ohjaajan kanssa. 

Listaa ilmoittautumislomakkeelle opintojaksot, jotka haluat suorittaa tai jos olet jo tehnyt opintosuunnitelman (hops) opinto-ohjaajan kanssa, niin liitä se ilmoittautumislomakkeelle pdf-muodossa ja laita lisätietoja kohtaan opinto-ohjaajan nimi, mikäli sitä ei ole mainittu hopsissa. 

Toteutus
Opinnot voivat olla joko päivä- tai monimuotototeutuksena suoritettavia. Totetustapa on kunkin tutkinto-ohjelman mukainen. Opiskelijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja sitoutumista opintoihin ja opetuksen aikatauluihin.
Opinnoissa hyödynnetään monipuolisesti sähköisiä aineistoja, palveluja ja oppimisympäristöjä, joten opiskelijalla on oltava käytössään kannettava tietokone ja internet-yhteys. 

Opintomaksut
Avoimen ammattikorkeakoulun opinnot ovat maksuttomia 31.12.2021 asti.

Maksuttomuus ei koske polkuopintoja eikä anniskelupasseja. Joissakin opinnoissa voi olla kortti- tai materiaalimaksuja. Niistä ilmoitetaan opintojen yhteydessä.

Opintojen aikaiset tuet
Opiskelu avoimessa ammattikorkeakoulussa ei oikeuta opintotukeen eikä opintososiaalisiin etuuksiin. Jos olet työtön työnhakija, neuvottele opinnoista TE-toimiston kanssa ennen ilmoittautumista opintoihin. Työssäolevien on mahdollista saada Työllisyysrahaston aikuisopintorahaa opintovapaan ajaksi, jos muut edellytykset täyttyvät.

Ilmoittautuminen ja peruminen
Ilmoittautuminen avoimen ammattikorkeakouluopintoihin on aina sitova. Avoimen ammattikorkeakoulun opiskelijalle myönnetään ajallisesti ja sisällöllisesti rajattu opiskeluoikeus. Opiskeluoikeutta ei voi vaihtaa muihin opintoihin tai siirtää seuraavalle lukuvuodelle. Lähetämme ohjeet ja vahvistamme opiskeluoikeutesi noin viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Jos opiskelusuunnitelmasi muuttuvat, peru ilmoittautumisesi mahdollisimman pian sähköpostitse avoinamk@savonia.fi. 
Katso tietosuojaselosteesta, miten ja mihin ilmoittautumislomakkeella antamiasi tietoja käytetään.

Lisätiedot
Mikäli sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä avoinamk@savonia.fi
Savonia ammattikorkeakoulu pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.

Tervetuloa Savoniaan!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

30.8.2021 00:00

Päättyy:  

31.1.2022 00:00

Tapahtumapaikka

Iisalmi, Kuopio, Varkaus


Lisätiedot

avoinamk@savonia.fi