Tapahtuman oletuskuva

Psyykkinen hyvinvointi työssä - työkaluja johtamiseen -verkkovalmennus

10.7.2023 00:00

Hyvinvointi työssä on kulmakivi, jolle johtaminen perustuu. Oma sekä työntekijöiden hyvinvointi rakentavat työpaikan arkea. Vaikutukset näkyvät henkilöstössä ja työyhteisössä, työympäristössä, työnteon prosesseissa ja jokapäiväisissä kohtaamisissa. Millä tavoin johtajana tai esihenkilönä voin tukea omaa jaksamistani? Verkkovalmennus tarjoaa herätteitä ja harjoituksia. Suorittamisen sijaan se luo mahdollisuuden tarkastella oman hyvinvoinnin osatekijöitä ja luoda arkeen voimavaroja tukevia toimintatapoja.

Esite

Kohderyhmä 

Sosiaali- ja terveysalan johtamis- ja esihenkilötehtävissä toimiva henkilöstö

Ajankohta ja toteutus

Tutustuttavissa 10.7.–31.12.2023

Non-stop -verkkovalmennus koostuu tietoiskuista, harjoitteista ja itseopiskelusta. Laajuus on noin 2–3 tuntia. Valmennus perustuu osallistujan vahvaan itseohjautuvuuteen ja harjoitusten omaehtoiseen suorittamiseen. Valmennus ei sisällä suorituksia tai arviointeja. Sisältö on ajasta ja paikasta riippumatta saatavilla ja toimii erilaisilla päätelaitteilla.

Tavoite

Verkkovalmennuksen avulla on mahdollista tunnistaa ja havahtua pohtimaan jaksamisen haasteita, saada ideoita ja työvälineitä omien voimavarojen löytämiseen. Valmennettava tunnistaa työyhteisössä esiintyviä hyvinvointia estäviä ja edistäviä tekijöitä ja löytää keinoja niiden puheeksi ottoon ja ratkaisuiden löytymiseen.

Sisältö

Jokaiseen aihealueeseen kuuluu mikrovideoluentoja, harjoitteita sekä koosteen lähdemateriaaleihin aiheen syventämiseksi.

Asiantuntijat

erityisasiantuntija Päivi Tikkanen ja lehtori Marjo Heikkinen, Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Ilmoittautuminen ja hinta

50 euroa + alv 24 % / osallistuja

Lisätietoja

Jatkuva oppiminen, Savonia-AMK

puh. 044 785 6420
taydennyskoulutus@savonia.fi

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

10.7.2023 00:00

Päättyy:  

31.12.2023 00:00

Lisätiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu Jatkuva oppiminen, Sosiaali- ja terveysala

044 785 6420

taydennyskoulutus @savonia.fi