Tapahtuman oletuskuva

Lean talliympäristössä

31.1.2023 00:00

Lean on tapa sujuvoittaa arjen töitä ja kehittää toimintoja tuottavammiksi. Kun työt virtaavat sujuvasti, työaika käytetään aidosti lisäarvoa tuottaviin tehtäviin ja asiakaskin saa parempaa palvelua. Samalla hallinnan tunne omasta työstä paranee.

Koulutuksessa opetellaan tuntemaan Lean-johtamisen perusteet sekä Lean-ajattelun soveltaminen hevostallilla. Koulutuksessa osallistujat laativat konkreettisesti oman tallin arjessa toimivat ja helposti päivitettävät prosessit ja prosessiohjeet tai kehittävät jo olemassa olevia toimintoja sujuvammiksi Leanin työkaluja hyödyntämällä. Näistä on apua perehdyttämisessä, työnohjauksessa, aikatauluttamisessa, tehtävien priorisoinnissa sekä useissa muissa työtehtävissä. Koulutuksessa pureudutaan ongelmakohtiin sekä tongitaan näiden ratkaisemiseksi erilaisia Leanin työkaluja, kuten muun muassa hukan poistoa, 5 x miksi, Kanbania, Poka-Yokea sekä palvelumuotoiluajattelua. Koulutuksen jälkeen osallistujalla on yksi tai useampi päivittäisprosessi sujuvoitettuna Lean-työkaluja käyttäen.

Kohderyhmä

Hevosalan yrittäjät ja työntekijät sekä muut alan parissa toimivat, esimerkiksi talliyrittäjät, harrastetallin omistajat, tallityöntekijät sekä muut Leanista kiinnostuneet. Koulutus sopii ensisijaisesti henkilöille, joilla ei vielä juurikaan ole tietoa Leanista. Vaikka sinulla olisi jo osaamista Leanista, saat silti vinkkejä ja vertaistukea.

Ajankohta ja toteutus

Koulutus etäyhteydellä:
ti 31.1.2023 klo 11-13
ti 14.2.2023 klo 11-13
ti 28.2.2023 klo 11-13
ti 14.3.2023 klo 11-13

Sisältö

  • Johdatus Lean-ajatteluun
  • Prosessit sujuvan työn perustana
  • Miten prosessien virtausta voi tehostaa?
  • Työ sujuvaksi Leanin työkaluja hyödyntämällä
  • Prosessit talliympäristössä, rajapinnat, aikataulutus
  • Päivittäisjohtaminen, jatkuva parantaminen ja ongelmanratkaisu

Toteutus 

Koulutus toteutetaan kokonaan etäyhteydellä. Käytössäsi on OpenEdu-opiskelualusta, jossa luentotallenteet ovat katsottavissa 11.4.2023 saakka. OpenEdu-opiskelualustalla opiskelet omatoimisesti etäyhteysopintojen välillä ja sieltä löydät myös muun koulutukseen liittyvän materiaalin. Koulutusosiot avautuvat opiskelualustalla sitä mukaa kun koulutus etenee. Koulutus sisältää neljä tapaamiskertaa etäyhteydellä ja kolme etukäteen tallennettua luentoa.

Kouluttajat

Niina Suuronen, YTM, Certified Quality Manager, Lean Six Sigma Green Belt ja 
Tiina Vainikainen, ratsastuksen master-opettaja.

Hinta ja ilmoittautuminen

250 euroa + alv 24 % / osallistuja

Ilmoittaudu pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!
Ilmoittautuminen 10.1.2023 mennessä.

Hinta sisältää Lean-koulutuksen kaikki luennot, kouluttajien ohjauksen sekä koulutuksessa käytettävät materiaalit OpenEdu-opiskelualustalla.

Lisätietoja
Jatkuva oppiminen, Savonia-ammattikorkeakoulu,
puh. 044 785 6089
taydennyskoulutus@savonia.fi

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä laskutetaan koko koulutuksen hinta.
Sairastapauksessa laskutettuja eriä ei palauteta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutetaan, jos on riittävä määrä osallistujia, tieto toteutuksesta lähetetään sähköpostitse kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 10.1.2023 23:59
250,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

31.1.2023 00:00

Päättyy:  

14.3.2023 00:00

Lisätiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu Jatkuva oppiminen

044 785 6089

taydennyskoulutus@savonia.fi