Tapahtuman oletuskuva

Materiaalitori-klinikka

23.5.2024 09:00

Savonia-ammattikorkeakoulu

Materiaalitori-klinikka

Näin otat Materiaalitorin käyttöön ja laitat sivuvirrat liikkeelle

Paikka: Savonia-ammattikorkeakoulu (Microkatu 1, Kuopio), opastus tilaan KPY Novapoliksen E-ovelta
Aika: to 23.5.2024 klo 9–12
Tilaisuudessa on tarjolla aamupala 8.30 alkaen.
Tilaisuus järjestetään lähitoteutuksena.

Onko Materiaalitori organisaatiollesi vielä tuntematon ja vähän hyödynnetty palvelu?

Tässä matalan kynnyksen opastustapahtumassa autamme sinua ottamaan Materiaalitorin käyttöön, luomaan alustalle ilmoituksia tarjoamistanne sivuvirroista ja etsimään toiminnallenne tarpeellisia materiaaleja. Tapahtuma on suunnattu Materiaalitorista kiinnostuneille yrityksille.

Rekisteröidy Materiaalitoriin

Jotta pääsemme klinikalla perehtymään palveluun syvemmin, pyydämme huolehtimaan palveluun kirjautumisesta ennakkoon. Kattavat ohjeet käyttäjien valtuuttamiseen ja rekisteröitymiseen löytyvät Materiaalitorin ohjesivulta https://www.materiaalitori.fi/ohjeet/valtuudet

Huomioithan, että ilmoituksia pääsee tekemään ja niihin vastaamaan ainoastaan kirjautumalla Materiaalitoriin. Palveluun kirjaudutaan suomi.fi-palvelun kautta. Materiaalitori.fi-palvelussa voi yrityksen tai organisaation puolesta ilman erillistä valtuutta toimia vain organisaation nimetty edustaja. Muut tarvitsevat erillisen valtuuden. Valtuus voidaan myöntää henkilölle tai toiselle organisaatiolle Suomi.fi-palvelussa.

Mikä Materiaalitori?

Materiaalitori on tarkoitettu yritysten ja organisaatioiden jätteiden ja tuotannon sivuvirtojen ammattimaiseen vaihdantaan. Materiaalitorissa voi myös etsiä ja tarjota näihin liittyviä palveluja, kuten jätehuolto- tai asiantuntijapalveluja. Materiaalitorissa voivat tällä hetkellä asioida y-tunnuksen omaavat organisaatiot, jotka tuottavat tai hyödyntävät jätteitä tai sivuvirtoja tai tarjoavat näihin liittyviä palveluja.

Materiaalitorin käyttäminen on maksutonta ja avointa alan toimijoille.

Materiaalitori-klinikka on osa KiertoKasvu-hankkeen järjestämiä kiertotalouden tapahtumia pk-yrityksille Pohjois-Savossa.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   23.5.2024 09:00
Päättyy:   23.5.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70210 Kuopio

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet