Tapahtuman oletuskuva

Valikoimanhallinnalla vaihto-omaisuus hallintaan

6.4.2023 10:00

Webinaarissa käsitellään varaston arvoon vaikuttavia tekijöitä, valikoimanhallinnan menetelmiä, sekä tehokkaita työkaluja todellista tarvetta vastaavan vaihto-omaisuuden ylläpitoon ja ylivarastojen muodostumisen ehkäisemiseen.     

Esite                             

Kohderyhmä   

Webinaaria suositellaan monipuolisesti yrityksen eri toimintojen edustajille (johto, myynti, hankinta, tuotanto, varasto), koska vaihto-omaisuuden määrään ja hallintaan vaikuttaa koko organisaatio. Webinaari käsittelee myös yrityksen eri toimintojen yhteistoiminnan vaikutusta varastojen muodostumiseen.

Ajankohta ja toteutus

6.4.2023 klo 10-11

Aihetta havainnollistetaan kouluttajan omien esimerkkien kautta. Koulutukseen osallistuvien on mahdollista esittää kouluttajalle kysymyksiä webinaarin päätteeksi.
Eikö ajankohta sovi kalenteriin? Ilmoittautumalla koulutukseen, saat koulutuspäivän jälkeen itsellesi linkin webinaaritallenteeseen, joka on katsottavissa viikon ajan webinaarista.

Tavoite

Kuulija saa konkreettisia toimintamalleja vaihto-omaisuuden hallintaan, tietopaketin vaihto-omaisuuden vaikuttimista, sekä arvokasta tietoa koko organisaation hankintaosaamisen kehittämiseen

Kouluttaja

Juha Kahelin on kuopiolaisen konsulttiyrityksen, We Make It Rock Oy:n perustaja. We Make It Rock (WMIR) tarjoaa hankinnan, toimitusketjun, tuotannon, logistiikan, varastonhallinnan, laatu- ja johtamisjärjestelmien, sekä toiminnanohjauksen asiantuntijapalveluita ja valmennuksia.

Juha on toiminut useilla eri teollisuudenaloilla vastuullisissa tehtävissä toimitusketjun, tiedon- ja tuotetiedonhallinnan, sekä toiminnanohjausjärjestelmien parissa.

 

 

juha-kahelin-muokattu-koko.jpg (268 KB)

Ilmoittautuminen ja hinta
149 euroa + alv 24 % / osallistuja
Ilmoittautuminen 2.4.2023 mennessä.

www.savonia.fi/taydennys

Lisätietoja
Jatkuva oppiminen, Savonia-ammattikorkeakoulu,
puh. 044 785 6420
taydennyskoulutus@savonia.fi

Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tapahtuvasta perumisesta tai peruuttamatta jättämisestä laskutetaan koko koulutuksen hinta.
Sairastapauksessa laskutettuja eriä ei palauteta. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Koulutus toteutetaan, jos on riittävä määrä osallistujia, tieto toteutuksesta lähetetään sähköpostitse kaksi viikkoa ennen koulutusta.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen päättyy
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen päättyy 30.3.2023 23:59
149,00 € (+ALV 24%)

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

6.4.2023 10:00

Päättyy:  

6.4.2023 11:00

Lisätiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu Jatkuva oppiminen

044 785 6420

taydennyskoulutus@savonia.fi