digitaalinen brandi asiakaskokemus savonia

Digitaalinen brändi ja asiakaskokemus 20 op

Matkailu- ja ravitsemisalan ammattilainen - 
Kehity asiakaslähtöiseksi digimarkkinoinnin osaajaksi!

 

Tule kehittämään yrityksesi digitaalisen markkinoinnin valmiuksia, jolloin tavoitat parhaiten kohderyhmäsi digikanavien kautta! Hyödynnä kanavia tehokkaasti ja kasvata yrityksen näkyvyyttä kohderyhmät huomioiden.


Koulutuksen aikana kehitetään yrityksen digitaalista brändiä ja asiakaskokemusta, sekä syvennetään digitaalisen markkinoinnin osaamista käytännössä. Koulutuksessa parannetaan yrityksen digitaalista näkyvyyttä yhdessä asiantuntijoiden kanssa sparraillen ja ideoiden. Koulutus sisältää henkilökohtaista ohjausta yrityksen valitsemiin osa-alueisiin. Koulutuksen aikana toteutetaan yritykselle digitaalista markkinointia kehittävä projekti, joka antaa valmiuksia kasvattaa liiketoimintaa digikanavien kautta.

matkailupallo.jpg (52 KB)

 

Ajankohta

14.9.2023-6.5.2024

Kenelle? 

  • työskentelet tai toimit yrittäjänä Pohjois-Savolaisessa matkailu- tai ravintola-alan yrityksessä, joka on kooltaan pieni tai keskisuuri
  • olet kiinnostunut digitaalisesta markkinoinnista ja sen kehittämisestä yrityksessä
  • sinulla on mahdollisuus hyödyntää yrityksen digitaalisia kanavia
  • sinulla on vähintään toisen asteen opinnot suoritettuna

Sisältö

20 opintopisteen koulutuskokonaisuus:

  • Brändin kiteyttäminen ja tarinallisuus 5 op
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen verkossa 5 op
  • Mobiilivideot ja -valokuvaus osana markkinointia 5 op
  • Monikanavaiset mainoskampanjat 5 op

Toteutus

Koulutus on mahdollista integroida osaksi omaa työtä. Koulutuksen aikana osallistujalla on mahdollisuus toteuttaa projektia omaan yritykseen, jolloin koulutusosuudet nivoutuvat yhteen.

Opinnot koostuvat itseopiskeltavista verkkomateriaaleista, joita ohjaavat laadukkaat videomateriaalit. Lisäksi jokaiseen opintojaksoon kuuluu 3 tunnin mittainen työpajapäivä ja jokaiselle tarvittaessa tunnin mittainen sparraussessio yhdessä opettajan kanssa oman idean kehittämiseksi eteenpäin. Työpajat voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai paikan päällä Savonian kampukselle Kuopiossa.

Kouluttajat

Tiina Kuiri, tuntiopettaja
Hannu Autti, muotoilun lehtori
sekä muut Savonian lehtorit

Ilmoittautuminen ja hinta

Ilmoittaudu mukaan 18.8.2023 mennessä!

Otamme opiskelijat vastaan ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimithan nopeasti! Koulutukseen voi osallistua 1-2 henkilöä samasta yrityksestä.Opiskelu on osallistujalle veloituksetonta.

Ilmoittaudu mukaan tästä

 

Koulutus on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskuksen rahoittama. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö. rahoittaja_jatkuvan_oppimisen_ja_tyollisyyden_palvelukeskus.png (12 KB)

 

Kysy lisää!

Anne-Maria Moilanen,
Savonian jatkuva oppiminen
puh. 044 785 6089, taydennyskoulutus@savonia.fi